Porez na nepokretnosti platiti do 30. juna

Bez autora
Jun 17 2013

Poreska uprava Republike Srpske pozvala je sve poreske obveznike poreza na nepokretnosti da do 30. juna izmire prvu ratu ovog poreza. Iz Poreske uprave Srpske je saopšteno da poreskim obveznicima poreza na nepokretnosti koji u predviđenom roku, odnosno do 30. juna, ne izmire prvu ratu svoje obaveze biće obračunata kamata od 0,04 odsto dnevno, a iznos poreskog računa biće uvećan i za troškove prinudne naplate. Uplata prvog dijela poreza na nepokretnosti ne može biti manja od 50 odsto ukupnog iznosa poreske obaveze prema poreskom računu, te da je rok za izmirenje drugog dijela poreza na nepokretnosti 31. decembar.

Porez na nepokretnosti platiti do 30. junaPoreska uprava Republike Srpske pozvala je sve poreske obveznike poreza na nepokretnosti da do 30. juna izmire prvu ratu ovog poreza, prenijele su agencije.

Iz Poreske uprave Srpske je saopšteno da će poreskim obveznicima poreza na nepokretnosti koji u predviđenom roku, odnosno do 30. juna, ne izmire prvu ratu svoje obaveze biti obračunata kamata od 0,04 odsto dnevno, a iznos poreskog računa biće uvećan i za troškove prinudne naplate.

U saopštenju se dodaje da uplata prvog dijela poreza na nepokretnosti ne može biti manja od 50 odsto ukupnog iznosa poreske obaveze prema poreskom računu, te da je rok za izmirenje drugog dijela poreza na nepokretnosti 31. decembar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik